Uyuşturucu ve Suçun Kol Gezdiği Türkiye’nin Karanlık Mahalleleri

Uyuşturucu ve Suçun Kol Gezdiği Türkiye’nin Karanlık Mahalleleri

Uyuşturucu ve Suçun Kol Gezdiği Türkiye’nin Karanlık Mahalleleri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Uyuşturucu ve Suçun Kol Gezdiği Türkiye’nin Karanlık Mahalleleri

Ülkemizde bazı mahalleler, suç oranları ve yasa dışı olaylarla öne çıkıyor. Uyuşturucu ticareti, gasp, mafya çatışmaları ve tefecilik gibi suçların sıkça yaşandığı bu bölgeler, Türkiye’nin karanlık noktalarından bazıları olarak dikkat çekiyor. Bu mahallelere adım atmanın cesaret gerektirdiği sıkça ifade ediliyor. İşte Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde tehlikeli olarak bilinen mahalleler:

Ankara – Çinçin

Suç oranlarının zirve yaptığı bu mahallede, polis bile zorlanıyor. Özellikle uyuşturucu ticaretinin yaygın olduğu bu bölgede grup kavgaları ve diğer şiddet olayları sıklıkla görülüyor.

Adana – Yüreğir

Uyuşturucu ve cinayet olaylarının yoğun yaşandığı Yüreğir, gündüz saatlerinde bile tehlikeli olarak anılıyor. Burada sık sık meydan kavgaları gerçekleşiyor.

Türkiye'nin en tehlikeli mahalleleri belli oldu! Şanlıurfa detayı…

Mersin – Çilek Mahallesi

Bu mahallede, kaçırılma vakaları ve fidye talepleri sıkça yaşanıyor. Ayrıca aile içi şiddet olayları da burada sıkça haber olmaktadır.

İzmir – Kadifekale

Gecekondu yoğunluğu ile bilinen bu mahallede, yabancı uyruklu vatandaşların sayısı oldukça fazla. Uyuşturucu ticareti ve gasp olayları bu mahallede yaygın bir şekilde görülüyor.

İstanbul – Sarıgöl

Sık sık grup kavgalarının yaşandığı Sarıgöl, geçmişte uyuşturucu ticareti ile öne çıkıyordu. Bugün ise siteleşme çalışmalarıyla yeniden düzenleniyor.

Kenan Kıran on X: "CHP'nin; Gaziosmanpaşa Belediyesi ile İstanbul  Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde 2018 yılında  başlatmış olduğu kentsel dönüşüm çalışmasına karşı çıktığı ortaya çıktı  @EnesBars @htahsinusta @GOPBelediyesi ...

Trabzon – Çömlekçi

Sahile yakın bir konumda bulunan bu mahallede, özellikle fuhuş ve yasadışı ticaret olayları yaşanıyor.

İstanbul – Tarlabaşı

Filmlere ilham veren bu mahallede, gasp ve hırsızlık olayları yaygın olarak yaşanıyor. Aynı zamanda siyasi olayların merkezi konumunda.

Diğer Suçlu Mahalleler

Türkiye’nin diğer yüksek suç oranlarına sahip mahalleleri arasında Gazi Mahallesi (İstanbul), Doğanlar Mahallesi (Konya), Faroz (Trabzon), Kuştepe (İstanbul), Kuyubaşı (Eskişehir), Hacıhüsrev (İstanbul), Hacıbekir Mahallesi (Van) ve Tepecik (İzmir) yer alıyor. Bu mahalleler, yıllar içinde suç oranları ile tanınmış ve günümüzde hala tehlikeli bölgeler olarak anılmaktadır.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.