Rus Asker, Üssünü Havaya Uçurup Ukrayna’ya Kaçtı

Rus Asker, Üssünü Havaya Uçurup Ukrayna’ya Kaçtı

Rus Asker, Üssünü Havaya Uçurup Ukrayna’ya Kaçtı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

Rus Asker, Üssünü Havaya Uçurup Ukrayna’ya Kaçtı

Rus asker ‘Silver’, kendi birliğine ait üssü havaya uçurarak Ukrayna’ya kaçtı. Yatakhanede çıkan yangın sonucunda 15 kişi yaralandı, tabur komutanı ise ağır yaralandı. Kaçış, Rusya Özgürlük Lejyonu’nun yardımıyla planlandı. ‘Silver’, birliğinin işlediği savaş suçlarından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını belirtti. Ukrayna’ya ulaştıktan sonra değerli istihbarat sağladı. Bu olay, Ukrayna’nın ‘Yaşamak İstiyorum’ programının bir parçası olarak görülüyor ve diğer Rus askerlerini taraf değiştirmeye teşvik ediyor.

Havaya Uçurulan Üs ve Kaçış

‘Silver’ kod adlı Rus asker, Ukrayna’ya geçmeden önce, birliğinin üssünü havaya uçurdu. Görüntüler, FPV drone pilotunun üssü yok ettiğini ve yangın sonrası 15 kişinin yaralandığını gösteriyor. Patlama, Storm-Z taburunun komutanını ağır şekilde yaraladı. Olay, Rusya Özgürlük Lejyonu’nun yardımıyla titizlikle planlandı ve Silver, Ukrayna ön cephesine ulaşmayı başardı. Kiev’de düzenlenen basın toplantısında, Silver, birliğinin suçlarından dolayı büyük bir üzüntü yaşadığını belirtti.

İstihbarat ve Taraf Değiştirme

Ukrayna’ya kaçan Rus asker ‘Silver’, birliğinin üssünü yok ederek ve dışarıda mayınlar bırakarak kaçışını gerçekleştirdi. Kiev’de yapılan açıklamalarda, Silver’ın Rus savaş planları ve birlik konumları hakkında önemli bilgiler sağladığı bildirildi. Rusya Özgürlük Lejyonu’nun komutanı ‘Caesar’, bu olayın Putin rejimine karşı cesur ve zeki insanların nasıl etkili olabileceğini gösterdiğini söyledi. Silver, Ukrayna’nın ‘Yaşamak İstiyorum’ programının bir parçası olarak diğer askerleri de taraf değiştirmeye teşvik ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.