Altun Yapı’nın Buca İzmir’de Dev Proje

Altun Yapı’nın Buca İzmir’de Dev Proje

Altun Yapı’nın Buca İzmir’de Dev Proje
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Altun Yapı’nın Buca İzmir’de Dev Proje

Altun Yapı, inşaat sektöründeki uzun deneyimiyle İzmir’in Buca ilçesinde önemli bir projeye imza attı. Altun Yaşam Kompleksi, 3 kat kapalı otopark, 442 bağımsız birim ve 81 mağazadan oluşan bir proje olarak öne çıkıyor. Projenin şu ana kadar yarısı tamamlandı.

Proje Hakkında Serkan Altun’un Bilgileri

Altun Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Altun, Buca’da inşa ettikleri Altun Yaşam Kompleksi’nin büyük ilgi gördüğünü belirtti. 2023 Eylül’de başlatılan projenin yarısının tamamlandığını söyleyen Altun, “Projemiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, Begos Organize Sanayi Bölgesi ve yapım aşamasındaki metro hattının yanında bulunuyor. Buca Tınaztepe’deki projemiz, otobana giriş ve çıkış noktalarının merkezinde yer alıyor,” dedi.

Altun Yapı’nın Buca İzmir’de Dev Proje

Buca’nın yüksek nüfusuna rağmen ticari alan sıkıntısı yaşadığını belirten Altun, “81 mağazalı alışveriş merkezi projemizde bizi çok mutlu ediyor. Uluslararası markaları Buca’ya getirip Bucalılar’a kaliteli hizmet sunma fırsatını yakaladık. AVM bölümümüz, yatırımcılar ve markalar için büyük bir cazibe merkezi olacak. Projemiz tamamlandığında, 81 mağaza, ortak alanlar, konser alanları ve stant alanları ile hizmet vermeye başlayacak,” diye konuştu.

Teknoloji ve Akıllı Sistemler

Serkan Altun, projede kullanılan teknolojik yenilikler ve akıllı sistemlerle ilgili bilgi verdi: “Projemiz, en son teknolojilerle donatılmış olup, yapım ve teknik şartnameleri özenle hazırlandı. Tamamlandığında Buca’ya önemli bir değer katacak. İlçede Dokuz Eylül Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesi gibi eğitim kurumları nedeniyle yüksek öğrenci nüfusu bulunuyor. Öğrenciler için konaklama ve sosyal alan eksikliği mevcut. Projemiz, öğrencilere konforlu yaşam alanları ve sosyal fırsatlar sunarken, aileler için de çekici bir merkez olacak.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.