Anne ile oğlunu ölüm ayırdı

Anne ile oğlunu ölüm ayırdı

Anne ile oğlunu ölüm ayırdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.05.2024
A+
A-

Anne ile oğlunu ölüm ayırdı

Kayseri’de, yolun karşısına geçerken özel halk otobüsünün çarptığı anne hayatını kaybetti, 10 yaşındaki oğlu ise yaralandı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Yeşil Mahalle Erkilet Bulvarı’nda meydana geldi. M.C.Y. yönetimindeki özel halk otobüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan 28 yaşındaki Ebru Abravcı ve oğlu 10 yaşındaki Selahattin Abravcı’ya çarptı. Anne ve oğlu otobüsün altında kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucunda Ebru Abravcı ve oğlu otobüsün altından çıkarıldı ve ilk müdahalelerinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ebru Abravcı, gece saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Selahattin Abravcı’nın yoğun bakımda tedavi altında olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili olarak otobüs şoförü M.C.Y. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polisin kazayla ilgili başlattığı inceleme sürüyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.