Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım’dan Jose Mourinho bombası!

Fenerbahçe’de yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım’ın teknik direktörlük görevine Jose Mourinho’yu getirmek istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım’dan Jose Mourinho bombası!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.05.2024
A+
A-

Fenerbahçe’de başkan adaylığını resmen açıklamak için geri sayıma geçen Aziz Yıldırım’ın dünyaca ünlü bir teknik direktörle çalışmayı hedeflediği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde Ali Koç ile başkanlık seçiminde yarışacak olan Aziz Yıldırım’ın bu görev için düşündüğü ilk adayın Jose Mourinho olduğu belirtildi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’deki ikinci dönemine güçlü girmek istediği ve Jose Mourinho’yu gündemine aldığı aktarıldı.

Öte yandan Aziz Yıldırım ve ekibinin kısa süre önce Jose Mourinho ile görüşmede bulunduğu iddia edilmişti.

Roma’daki görevinden ayrılmasının ardından boşa çıkan ve şu anda boşta olan Jose Mourinho geçtiğimiz günlerde verdiği demeçte kulüp aradığını dile getirmişti. Jose Mourinho açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Son iki yılda iki kez Avrupa kupalarında finallere ulaştım. Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu hayatımın temel bir parçası. Bunu yapmadan mutlu olamam. Peki Nerede? İyi bir antrenman tesisine sahip olan herhangi bir kulüpte çalışabilirim.”

Jose Mourinho daha önce Benfica, Porto, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma gibi dev kulüplerde görev almıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.