Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon Galatasaray!

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında evinde ALG Spor’u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyon Galatasaray!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında Galatasaray Petrol Ofisi, Florya’da ALG Spor’u konuk etti. Sarı-kırmızılılar maçın ilk yarısını Eda Karataş’ın golüyle 1-0 önde tamamladı. İlk yarı Galatasaray’ın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda Galatasaray Petrol Ofisi’nde Bakarandze kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Sarı-kırmızılılar maçın son dakikasında Kipoyi’nin golüyle skoru 2-0 yaptı ve maç Galatasaray Petrol Ofisi’nin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde şampiyonluğunu ilan etti.

GALATASARAY-ALG SPOR: 2-0 (MAÇ SONUCU)

GOL: 21′ Eda Karataş, 90′ Kipoyi

BAKAN BAK’TAN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 2023-2024 sezonunun şampiyonu olan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nı kutluyorum. Bu uzun maratonun sonucunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray camiasının futbolcularını, teknik heyetini, yönetimini ve taraftarlarını tebrik ediyorum.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.