ÖKÜZ BURGER

ÖKÜZ BURGER ARTIK HER YERDE

ÖKÜZ BURGER
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

 

ÖKÜZ BURGER
25 yılı aşkın süredir hayvancılık, tarım, inşaat , tekstil, medya ve kozmetik sektöründe kendi markaları ile öne çıkan birden çok şirketi 2014 yılında birleştirdik, Management Group olarak faaliyete devam ediyoruz.

Sağlıklı Gıda Önceliğimiz
Bu süreçte elde ettiğimiz bilgi ve birikimi yeme-içme, hizmet sektörüne taşıyarak 2016 yılında ilk Öküz Burger şubesini Çanakkale ve Isparta’da hayata geçirdik. Şubelerin Yoğun ilgi görmesinde lezzet düşkünlerinin büyük rolü olduğu gibi markamıza özel olan bir fikirde etkiliydi, SINIRSIZ İÇECEK ! Evet tüm menülerin yanında SINIRSIZ İÇECEK fikri insanları Öküz Burger Lezzetinin yanında cezbetmeye yetiyordu. Dünyadaki salgına ve Ülkedeki genel krize rağmen 2022 yılı itibariyle 53 şube ile sektördeki yerimizi göstermiş olduk. Türkiye’nin En Büyük Yerli Hamburger Zincir Markası Olmanın Gururunu Yaşıyoruz.

Yurt dışında ABD (NewYork) ve Irak ( Süleymaniye) Şubelerimizle sektörde hızla büyüyen Global Bir Marka olduk. Lezzet avcılarını dünyanın her yerinde Öküz Burger’in Sınırsız Lezzetiyle bir araya getirmeye devam ediyoruz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.