ÖKÜZ BURGER

Mutlu eden tek öküz ; Öküzburger

ÖKÜZ BURGER
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.04.2023
A+
A-

ÖKÜZ BURGER
Mutlu eden tek öküz ; Öküzburger?
    2016 yılında Mustafa Uver başkanlığında Management şirketinin gıda sektöründeki iddialı markası Öküzburger  sektöre merhaba dedi. Tekstil , bilişim, reklam, matbaa, ithalat, ihracat sektörlerindeki başarısını Öküzburger ile  gıda sektörüne taşıyan Uver ,kısa zamanda  sektörde adından söz ettirmeye başladı. 
“Neden öküz burger?” sorusunun cevabı ise tamamen bizi anlatıyor.Nasıl mı , Mustafa Uver bakın nasıl cevaplıyor bu soruyu. ‘’ Gençleri çok  iyi anlıyorum. Onların ne istediklerini  çok iyi biliyorum. Biz sektöre girmeden önce gençler burger seviyor ama doymuyordu. Ödediği para karşılığında yeteri kadar sağlıklı da beslenemiyordu. Bunu gördüm ve Öküz Burger’i kurdum. Dolu ve doyurucu konsept sınırsız içecekle birlikte gençlerle güzel bir yolculuğa başladık, onlar ne istediyse marka olarak verdik, vermeye de devam ediyoruz. İşin daha güzel tarafı ise dolu ve doyurucu konseptimizle sadece gençlere değil tüm yaş gruplarına hitap etmeye başladık. 
Kısa zamanda her yaş grubuna hitap etmeyi nasıl başardınız?
‘’Öküzburger ‘ in  tüm gıda tedarikini kendi üretim çiftliklerimizde  yapıyoruz.  %100 yerli, milli,sağklıklı, helal, organik,ekonomik   bir burger. Kullandığımız yeşilliklerimiz,  patateslerimiz,  baharatlar ve soslar tamamen organik. Hiçbir aracı olmadan çiftlikten direk müşterilerimizle buluşturuyoruz. Şubelerimizin yoğun olduğu bölgelerden üretim çiftlikleri satın alarak hem o bölgeye katma değer sağlıyoruz hem de ürün kalitemizi hiçbir zaman bozmuyoruz ve o yörenin damak zevkine de hitap etmiş oluyoruz. Bu sistem böyle devam ederken gelen yoğun talep üzerine SFC tavuk markasını da kurmamız kaçınılmaz oldu. SFC tavuk çeşitliliği ile bize çok şey kattı. Menülerimizin  çok zengin, doyurucu olmasının yanına   damak zevki çeşitliliği de eklenmiş oldu. Öküzburger ile birlikte SFC tavuk un da bu lezzet şölenine katılması gençlerin bizi tercih etmesinde çok önemli rol oynadı.
Yurt dışınada bayilikler veriyoruz. 
Kurduğumuz lojistik ile  Avrupa,  Orta Doğu ve Amerika’dan talepler alıyoruz. Bu ülkelerde de şubelerimizi oluşturduk. Bugün Amerika’daki bayilerimizin tüm çalışmalarını buradan gönderiyor oradaki şubemiz  aynı konsepti bulunduğu yerde  uyguluyor. Türkiye’den Avrupa ya da Amerika’ya giden vatandaşlarımız rahatlıkla öküzburgere ulaşabilir ve aynı Türkiye’deki gibi lezzeti orada da bulabilir. Gençleri  en iyi biz anladığımız gibi bizi de en iyi biz anlarız. Yurt dışına çıkan vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli yemeğe ulaşmada zorluk yaşadıkları aşikar. Öküzburger olarak yurtdışındaki vatandaşlarımızında yanındayız.
‘ Kazandıran marka Öküzbuger’
Öküzburger sadece tüketen bir marka değil, aynı zamanda kazandıran bir markadır. Kendi işini kurmak isteyen, karlı bir yatırım isteyen herkesle ortak paydalarda buluşabiliyoruz. Önemli olan dolu ve doyurucu lezzetlerin sınırsız içeceklerimizin organik ürünlerimizin herkesle buluşması sağlıktan önemli bir şey yok sonuçta. Bizi tercih eden herkese teşekkürler ederim. Mutlu eden tek öküz öküzburger.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.