Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı! Cüneyt Özdemir’den açıklama geldi

Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada hayatını kaybettiği haberleri üzerine damadı gazeteci Cüneyt Özdemir’den bir açıklama geldi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Cüneyt Özdemir Kendisi hayatta, yaşıyor. Lütfen aile bireyleri dışındaki haberlere itibar etmeyiniz dedi.

Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı! Cüneyt Özdemir’den açıklama geldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
A+
A-

Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada hayatını kaybettiği haberleri üzerine damadı gazeteci Cüneyt Özdemir’den bir açıklama geldi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Cüneyt Özdemir “Kendisi hayatta, yaşıyor. Lütfen aile bireyleri dışındaki haberlere itibar etmeyiniz” dedi.

Türk sinemasının ‘Bay Sinema’sı ünlü yapımcı/yönetmen Türker İnanoğlu, rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alındı. 87 yaşındaki ünlü yapımcı hakkında çıkan asılsız iddiaların ardından gazeteci Cüneyt Özdemir, kayınpederi ile ilgili açıklamalarda bulundu;

Aile büyüğümüz Türker İnanoğlu’nu hastaneye kaldırdık. Kendisi hayatta, yaşıyor. Lütfen aile bireyleri dışındaki haberlere itibar etmeyiniz. Sağlık durumu ile ilgili bilgilendirmeyi düzenli olarak yapacağım.

 

Türker İnanoğlu hastaneye kaldırıldı! Cüneyt Özdemir'den açıklama geldi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.