Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Her Anında Hep Yanında İstanbul İftar Buluşması programında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan’ın açıklamaları özetle şöyle: Suriye’de Irak’ta, Sudan’da ve son olarak Gazze’de vuku bulan hadiseler bu mübarek günlerin sevincini layıkıyla idrak etmemize mani oluyor. Terör devleti İsrail tam 168 gündür Gazzeli kardeşlerimizi alçakça katlediyor. Savaşta bile dokunulmaması gereken hastanelerin işgal güçleri tarafından özellikle hedef alındığını görüyoruz. Uluslararası kurum ve kuruluşlar ise İsrail yönetiminin bu barbarlığını basit tepkiler dışında sadece seyrediyor.

“ZALİMİN YANINDA ESAS DURUŞA GEÇTİLER”

Türkiye olarak bölgedeki dostlarımızla iş birliği içerisinde Gazzeli mazlumlara yardım etmeye bir nebzede olsa acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Zulme karşı duruyor Gazzeli kardeşlerimizi destekliyoruz.

Onlar görmese de Filistin halkıyla birlikte dünyadaki tüm mazlumların Türkiye’nin samimi çabalarının en yakın şahididir. Zulme ve işgalcilere karşı direnen Filistinli kardeşlerimize terörist iftirası atanların söylediklerini ise zaten dikkate almıyoruz.

Orada ABD’nin belli tipleri bana şu soruyu sordular, siz özellikle Filistin’e nasıl bakıyorsunuz? Siz Filistin’deki bu kişilere nasıl bakıyorsunuz? Sizin baktığınızın tam aksiyle bakıyorum. Onlara elimizden gelen destek neyse o desteği de sonuna kadar vermeye varız demiştim. Bu işin arkasında nelerin olduğu çok açık net ortada. Bunlar Suriye meselesinde olduğu gibi zalimin yanında esas duruşa geçmişlerdir. İsrail’e özür dileten Türkiye gerçeği ülkemizdeki kimi çevreleri rahatsız ediyor. Bugüne kadar bu lobilere boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz. İsrail’in vahşetine tavrımızı en sert şekilde ortaya koymayı sürdüreceğiz.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.