Benay Medikal Tıbbi Gaz Sistemleri

Benay Medikal Tıbbi Gaz Sistemleri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.03.2024
A+
A-

Benay Tıbbi Gaz Sistemleri ve Benay Tıbbi Gaz Sistemleri Tic. Ltd. Şti. olarak iki adet firmamız bulunmaktadır. Kısaca Benay Tıbbi Gaz Sistemleri olarak faaliyet göstermekteyiz. Adres ve iletişim bilgilerimiz aynıdır. 21 yıldır sektörde olup faaliyet göstermekteyiz.

Faaliyet Konusu:

Merkezi medikal gaz sistemleri, hastaneler, laboratuvarlar vb. sağlık kuruluşlarında kullanılan medikal gazların; Oksijen (O2), Azotprotoksit (N2O), Vakum (Vac), Medikal ve Cerrahi Hava (MA4 – MA7), Atık gaz tahliye (AGSS) merkezden elde edilerek, bakır boru hattı ile gerekli ünitelere dağılımını sağlayan emniyetli ve uzun ömürlü sistemlerdir. Merkezi medikal gaz sistemlerinde amaç, bina içerisinde emniyetsiz yapıda bulunan basınçlı tüpler ve mobil aspiratörlerin bulundurulmasına gerek kalmadan tek bir merkezden hijyen kurallarına uygun, emniyetli ve estetik biçimde sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamaktır.

Öne Çıkan Avantajlar:

– Merkezi medikal gaz sistemi hastanelere ve sağlık kuruluşlarında pratik kullanımlı, emniyetli ve kalıcı bir çözüm sunar.
– Tüplerin hastane içerisinde dağıtılmasını ve tekrar toplanmasını engeller.
– Tüplerin hastane içerisine transferi sırasında hijyen kurallarının ihlal edilmesini önler.
– Gaz kullanım sarfiyatını azaltır.
– Cihazların tek bir noktadan kontrol ve müdahale edilmesine olanak sağlar.
– Bakım ve onarım maliyetlerinin düşük olmasını sağlar.

Hizmetlerimiz:

Benay Medikal olarak tüm bu sistemler için besleme santrallerinden başlayıp, bakır boru tesisatları vasıtasıyla hasta servis odaları, yoğun bakımlar ve ameliyathanelere tesisatlarımızı yaparak son noktalara hasta başı üniteleri monte ediyoruz.

Toplam Kullanılan Gazlar:

– Oksijen ve Azotprotoksit Santralleri
– Medikal Vakum Santrali
– Basınçlı Hava Santrali
– Atık Gaz Tahliye Santrali

Hizmet Genişlemesi:

Firmamız, 21 yıldır hastanelere kurulum hizmeti sunmanın yanı sıra son 2 yıldır sektörde önemli bir adım atarak, devlet ve üniversite hastanelerinin medikal gaz sistemlerine bakım ve onarım hizmeti ihtiyacını karşılamaya başlamıştır. Sektördeki bu ihtiyacın karşılanmasında firmamızın önemli bir rol oynaması, işletme sahipleri ve sağlık kuruluşlarının güvenini kazanmamızı sağlamıştır.

Şu an itibarıyla, 7 kişilik uzman ekibimizle birlikte, 30’a yakın devlet ve üniversite hastanesine bakım ve onarım hizmeti vermekteyiz. Firmamız ISO 13485, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 10002 belgelerine sahip olup ayrıca HYB Hizmet Yeterlilik Belgeleri mevcuttur.

Firma Yönetimi:

Firmamızın genel müdürü Benay Emrecik’tir ve yetkili teknik müdür ise Vedat Emrecik’tir.

Bu geniş kapsamlı hizmetlerimiz ve uzun yıllara dayanan deneyimimizle, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.