Doğan Dönmez Belevi Mahallesi Muhtar Adayı

Doğan Dönmez Belevi Mahallesi Muhtar Adayı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.02.2024
A+
A-

Belevi Mahallesi’nin değerli sakinleri, sizlere sesleniyorum. Ben, Belevi’nin evladı, gece bekçesi Emin Dönmez’in oğlu, Belevi Mahallesi Muhtar Adayı olarak karşınızdayım.

Gece gündüz demeden, 22 yıl boyunca belevinin güvenliğini canı pahasına koruyan bir aile geleneğinin mirasçısı olarak, mahallemize daha iyi ve güzel hizmet etmek için muhtarlığa aday oldum. Belevi’nin örnek bir mahalle olması için çıktığım bu yolda, geçmişte pandemi gibi zorlu bir süreçte dahi mahallemizin sorunlarını çözmek adına çaba sarf ettim.

Üç yıl önce başladığım çalışmalarım sayesinde, Selçuk Kaymakamı Sayın Ekrem İnci’nin destekleriyle pandemi sürecinde mahallemizdeki sorunları başarıyla çözüme kavuşturduk. Şimdi ise yeni bir yolculuk ve değişim zamanı geldi.

Bu yolda, siz değerli hemşerilerim ve kıymetli yol arkadaşlarımın desteği benim için çok kıymetlidir. Belevi’yi birlikte örnek bir mahalle haline getirmek için “Sen ben demeden, biz diyerek” çıktığımız bu yolda, sorunları bir kardeşiniz olarak çözeceğimizin sözünü veriyorum.

Lise mezunu ve emekli bir birey olarak, Belevi Mahallesi’nin bir evladı olarak doğmuş, büyümüş ve bu mahalle için çaba harcamış biri olarak, sizlere daha iyi hizmet etmek için buradayım. Aynı zamanda, Belevi Mahallesi’nde okuyan yedi öğrenciye düzenli olarak burs vererek eğitime destek oluyoruz ve bu yardımı sürdüreceğimizi taahhüt ediyorum.

Değerli hemşerilerim, Belevi Mahallesi’ni daha güzel bir yer haline getirmek için birlikte çalışmaya hazırım. “Ben demeden, biz diyerek” sorunları çözeceğimiz bu yolda, dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum.

Saygılarımla,

Doğan Dönmez
Belevi Mahallesi Muhtar Adayı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.