Bizim Hekim Şifa Evi Lokman Hekim Murat Şifacı

Bizim Hekim Şifa Evi Lokman Hekim Murat Şifacı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.02.2024
A+
A-

Bizim Hekim Şifa Evi, köklü bir geçmişe sahip olan Lokman Hekim’in deneyim ve bilgilerini bir araya getirerek Gazipaşa, Antalya’da faaliyet gösteren bir sağlık ve fitoterapi merkezi olarak hizmet vermektedir. Odessa Üniversitesi’nde fitoterapi alanında uzmanlaşan Murat Şifacı, 1966 doğumlu olup 15 yıldan fazla süredir bu alanda profesyonel olarak çalışmaktadır.

Son bir yıldır Gazipaşa’da faaliyet gösteren şifa evi, Türkiye ve dünya genelinde tanınan bir marka olma yolunda ilerlemekte ve açılmak için gerekli adımları atmaktadır. Bu kapsamda, isim ve marka haklarıyla ilgili patent alınmış, ISO 9001 belgeleri, helal sertifikalar ve Tarım Bakanlığı işletme kaydı gibi resmi belgelerle nitelikli hizmet sunmaya odaklanılmıştır.

Firma, yıllarca başkalarının ürünlerini satmış ancak artık kendi bilgi birikimini ve aile geleneğini kullanarak kendi ürünlerini geliştirmeye karar vermiştir. Ürünlerinin arkasında duran bir taahhüt ile müşterilere kesinlikle para iade garantisi sunmaktadır. Bu, müşterilere güven veren bir yaklaşım olarak öne çıkmaktadır.

Geliştirilen ürünlerin kalitesi ve etkinliği, birçok kişinin ilgisini çekmiş ve Gazipaşa’dan Türkiye geneline yayılmıştır. İlerleyen dönemlerde ise firma, uluslararası pazarda da etkili bir konuma gelmeyi hedeflemektedir.

Bizim Hekim Şifa Evi, uzun yıllara dayanan tecrübesi, uzman kadrosu ve kaliteli ürünleriyle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sağlık ve şifa konusunda benzersiz bir deneyim sunmaya devam etmektedir.

Merhaba değerli arkadaşlarım,
Trioid nodül Guatr Haşimato Zehirli Guatr Trioid Kanseri Lenfoma kanseri Akciğer kanseri siroz karaciğer nakli olacak olan Astım bronşit koğa bademcik rahatsızlığı kemik erimesi Kolesterol ödem Şişkinlik Kabızlık Bağırsak problemleri psikolojik sorunları şeker kolon kanseri böbrek kanseri böbrek Kisti Prostat kanseri Prostat sorunları Prostat Tümörücinsel sorunu olan sperm sayısı zaif olan Halsizlik yorgunluk olan egzama Sedef sivilce iyileşmeyen yaralar yanıkları kuru ciltler yıpranmış ciltler yeni oluşan lekeler için arayın zuraf Encu garantisi ile bitkisel yapılır kısa sürede etki ediyor tamamen bitkisel hiç bir yan etkisi yoktur sabah saat on gece ona kadar araya bilirsiniz acil durumlarda isteğiniz vakit arayabilirsiniz
İstediğiniz zaman arayabilirsiniz mesela diş ağrısı Mide ağrısı karın ağrısı kalp ağrısı böbrek ağrısı dayanılmaz bir ağrı için arayın tavsiyelerde bulunurum.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.