Son dakika: MHP’li Yönter’den CNN Türk’te açıklamalar

CNN Türk canlı yayınında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Erzincan İliç’te altın madeni sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son dakika: MHP’li Yönter’den CNN Türk’te açıklamalar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.02.2024
A+
A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Erzincan İliç’te altın madeni sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili konuşan İzzet Ulvi Yönter, “Malesef bir toprak kayması geldi. Şu anda 9 işçimizle ilgili arama çalışmaları sürüyor. İşçilerimize ulaşmamız lazım. Daha sonra diğer meselelerle ilgili gerekli açıklamayı yaparız. Çalışmalar hızla devam ediyor. Büyük bir alan. Polemik yapanlar, korku pompalayanlar var. Sabah bir televizyon kanalındaki konuşmayı dinleyince inanamadım.” ifadelerini kullandı.

“ZİNCİRLEME PROVOKASYONLAR VAR”

Yerel seçimlere gidilirken provokasyonlara dikkat çeken İzzet Ulvi Yönter, “Sistematik bir operasyon sürecinin ilerlediği noktasında kanaatimiz var. Zincirleme provokasyonlar var. Genel Başkanımız görüşlerini paylaştı. Türkiye’nin bir tehdit sarmalında olduğunu ifade ettik. Zincirleme saldırılar var. Türkiye’ye çelme takmak istiyorlar. Türkiye husumet ve işgal cephesinin nefretini çekti.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.