Hamit Altıntop’tan Semih Kılıçsoy yorumu! ‘Bir sürpriz değil’

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi’ndeki rakiplerinin belli olması sonrası konuştu.

Hamit Altıntop’tan Semih Kılıçsoy yorumu! ‘Bir sürpriz değil’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.02.2024
A+
A-

UEFA Uluslar Ligi’nde A Milli Futbol Takımı’nın rakiplerinin netlik kazanmasının ardından Hamit Altıntop açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı’nın hedefinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Hamit Altıntop, “Hayırlı olsun, güzel bir kura. C Ligi’nden B Ligi’ne çıkma hakkı kazandık. Hedefimiz bu kuradan sonra A Grubu’na çıkmak ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı’nın son dönemde iyi bir gidişatı olduğunu vurgulayan Hamit Altıntop, “3 yıldır A Milli Takım sorumlusuyum. Son 3 yılı analiz ettiğimizda iyi bir gidişatımız var. Oyun güzelleşti, yaş ortalaması düştü. Devam etmek istiyoruz. Bu gelişimi maçlara yansıtmak istiyoruz. Dominant bir oyunla üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” dedi.

2024 Avrupa Şampiyonası’na dair mesajlar veren Hamit Altıntop, “Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Almanya’da Türk vatandaşlarımız çok fazla, onlarla bir ruh oluşturmak istiyoruz. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz turnuvada. Hazırlık maçları oynayacağız. Güzel maçlar olacak. Orada sadece sonuçlara değil, farklı taktik anlayışına sahip rakiplerle oynamak farklı bir tecrübe olacak” ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy’un performansını uzun yıllardır takip ettiklerini vurgulayan Hamit Altıntop, “5 yıldır federasyondayım. Aslında Semih bir sürpriz değil. Uzun yıllardır takip ediyoruz, yakından ilgileniyoruz. Semih’in Beşiktaş’ta süre alması, göz önüne gelmesini sağladı ama her zaman radarımızdaydı zaten Semih. Bu kadromuzu güçlendirmesi, rekabeti artırması bizim için çok gurur verici” açıklamasını yaptı.

Hayallerinin büyük olduğunu dile getiren Hamit Altıntop, “Bizim hayallerimiz büyük ama hayallerin içini doldurmak lazım. Çok çalışmak lazım. Futbolda 3 sonuç var biliyorsunuz. Ben bunu öncesinde söyledim, yan yana, birlikte, beraber oynamak var. Bizim hedefimiz, birbirimiz için sahaya çıkmak. Bunu başarabilirsek, kardeşlerimiz de iyi performans gösterirse inanıyorum ki çok güzel sonuçlar elde ederiz. 2032 Türkiye’de olacak, bu kardeşlerimizle oraya güzel hedeflerle gidebiliriz. Tarihimizdeki en iyi Milli Takım’ı oluşturabiliriz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.