Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın oyunlara gelmeyelim

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı öncesi vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakın oyunlara gelmeyelim. 21 yıldır bu hizmetleri veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Siz oyun bozdunuz. ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın oyunlara gelmeyelim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı öncesi vatandaşlara seslendi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Şanlıurfa’nın şanlı insanları, sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularımla selamlıyorum. 31 Mart şimdiden Şanlıurfa için hayırlı olsun.

Çok açık net şunu söylüyorum, altyapısıyla, üstyapısıyla Şanlıurfa’ya üniversitesiyle, bütün bu hizmetleri hiç ara vermeden devam ettirdik mi? Şanlıurfa Havalimanı yokken şimdi var mı? Bundan sonra da diyoruz ki, inşallah merkezi yönetim olarak yerel yönetimimizle el ele verecek ve Ankara el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz

SAKIN OYUNLARA GELMEYELİM

Sakın oyunlara gelmeyelim. Biz oyunları bozarak geldik. Bütün oyunları, bütün hesapları bozmaya var mıyız? İlçe beledilerimizle beraber el ele vereceğiz, emin adımlarla yürüyeceğiz. 21 senedir hep bu hizmetleri verdik, vermeye devam edeceğiz.  Ne zaman Şanlıurfa’ya gelsek bu coşkuyu hep gördük. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sakın oyunlara gelmeyelim

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.