Son dakika… Esenyurt’taki tekel saldırısında istenen cezalar belli oldu

Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin şüpheliler hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in babasının olay günü şüphelilere attığı mesajlar yer aldı.

Son dakika… Esenyurt’taki tekel saldırısında istenen cezalar belli oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.12.2023
A+
A-

İstanbul Esenyurt’ta 28 Temmuz’da meydana gelen olayda tekel bayisine giden bir grup bir süre tartıştıkları 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’i vurarak öldürmüştü.

Olayın ardından kaçan şüpheliler ile kaçmalarına yardım eden şüpheliler kısa sürede gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat Özer’in de olduğu 4 kişi tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında 5 kişi ise serbest bırakılmıştı. Olayın ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Tarık Özer, Murat Özer ve Azat Özer’in de arasında bulunduğu 10 sanık yer aldı.

 

İLK OLAY DEĞİLMİŞ

İki aile arasında geçmişe dayanan bir borç meselesi olduğu anlatılan iddianamede, yaşanan olaydan önce Yunus Emre Erzen’in babası olan Cantürk Erzen’in diğer oğlunu azmettirerek şüphelilerden Servet Özer’i vurdurduğu anlatıldı. Bu olayın davasının devam ettiği anlatılan iddianamede, Servet Özer ve akrabalarının silahla yaralandığı, yaralanma olayından 1 hafta sonra tekel bayinin silahlı saldırıya uğradığı anlatıldı. İddianamede, bu olayların da soruşturma aşamasında olduğu anlatıldı.

OLAY GÜNÜ BABANIN ATTIĞI MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Olay günü şüpheliler Murat Özer ve Tarık Özer’in Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen’e karşı icra takibi başlattıkları iddianamede anlatıldı. Bunun üzerine Cantürk Erzen’in şüphelilere hitaben durum paylaşımı yaptığı anlatılan iddianamede, “Lan ş….ler ben sizin paranızı vermedim mi? Bana dava açıyorsunuz”, “Ben de bu meseleyi burada bırakırsam siz de istediğinizi yapın”, “Tefeciler onun bunun parasını yiyenler sizi zaten sonunuz yok” şeklinde mesajlar attığı anlatıldı.

 

“O ÇOCUĞA NASIL KIYDIN?”

Yaşanan olaydan sonra da Cantürk Erzen’in mesaj atmaya devam ettiği ortaya çıktı. Erzen şüphelilere, “Oğlum seni cehenneme almayacaklar”, “O çocuğa nasıl kıydın o…ç… beni çağır istediğin yerde buluşalım”, “Ulan var ya çocuğuma bir şey olursa ulan bir gözyaşı dökersem namussuzum ne zaman gözyaşı dökülebilir biliyor musun? Senin ciğerlerini söktüğüm zaman. Çocuğuma bir şey olsun buradayım seni bekliyorum” şeklinde mesajları iddianamede yer aldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.