Fenerbahçe’ye çifte kırmızı kart şoku! Fred, Galatasaray derbisinde yok

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor’u 4-3’lük skorla yendi. Ancak Sarı Lacivertliler’de 2 yıldız isim gördükleri kırmızı kart nedeniyle haftasonu oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe’ye çifte kırmızı kart şoku! Fred, Galatasaray derbisinde yok
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.12.2023
A+
A-

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına konuk oldu. RHG Enertük Enerji Stadyumu’ndaki maçı Fenerbahçe, 4-3’lük skorla kazandı.

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Cengiz Ünder ile 40, 50 ve 79. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi attı. Kayserispor’un golleri ise 45+3’te Olivier Kemen, 56. dakikada penaltıdan Mame Thiam ve 73. dakikada Miguel Cardoso’dan geldi.

Kayserispor, bu sonuçla birlikte bu sezon sahasında ilk kez kaybetti.

Fenerbahçe, bu sonuçla puanını 43’e çıkardı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy’de oynayacağı Galatasaray derbisine lider çıkacak. Kayserispor ise 29 puanda kaldı.

2 YILDIZ İSME KIRMIZI KART

Fenerbahçe’de Fred, hakem Zorbay Küçük’e itirazları nedeniyle maçın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü. Brezilyalı yıldız, Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. Sarı-lacivertlilerde Fred’in ardından Mert Hakan Yandaş da 90+10’da kırmızı kart gördü.

Böylece Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecekler.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.