Ergin Ataman iddialara çıldırdı: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim

THY Euroleague’de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos’ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Ergin Ataman iddialara çıldırdı: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.12.2023
A+
A-

EuroLeague 13. hafta maçında oynanan Real Madrid karşılaşması sonrasında mikrofon başına geçen Ergin Ataman kendisi hakkında yapılan iddialara sert çıktı.

YUNAN MEDYASINDAN FENERBAHÇE İDDİASI
Yunan medya kuruluşu Mega TV, bu görüşmede Erdoğan’ın Ataman’a, “Neden Anadolu Efes’ten ayrılıp Panathinaikos’a gittin?” diye sorduğunu ve Ataman’ın cevaben, “Panathinaikos yeniden Fenerbahçe’yi yenebilsin diye buraya geldim (gülerek)” dediğini iddia etti.

ATAMAN ÇILDIRDI: TAMAMEN SAÇMALIK
Basın toplantısında bu iddialara değinen Panathinaikos başantrenörü Ergin Ataman, iddiaların asılsız olduğunu ve bu iddiaları ortaya atan medya kuruluşunu mahkemeye vereceğini söyledi.

‘Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’i elçilikte ziyaret ettim. Yarım saat kadar konuştuk. Bazı Yunan medyası, bazı sizin arkadaşlarınız dediler. Saçmalık! Saçma haber! Bana neden Panathinaikos’a geldiğim sorulmuş. Ben de ona ‘Panathinaikos yeniden Fenerbahçe’yi yenebilsin diye buraya geldim’ demişim. Tamamen zırvalık. Tamam mı? Biz sadece Türk – Yunan dostluğu, spor kültürü hakkında konuştuk.

Ergin Ataman iddialara çıldırdı: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim

FENERBAHÇE HAKKINDA TEK KELİME ETMEDİM
“Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim. Bu çok açık. Bu haberi hangi. gazete ya da dergi yazdıysa onları mahkemeye vereceğim. Bu tamamen saçmalık”

ERDEM CAN’DAN ATAMAN’A DESTEK
Anadolu Efes koçu Erdem Can ise Ergin Ataman hakkında çıkan haberlere karşı tecrübeli koçun yanında olduğunu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı:

“Beni bilen bilir, hayatımda her şeye ve herkese rağmen doğru bildiğimi söyledim ve söyleyeceğim. Ergin Ataman, Türk basketbol tarihinin en başarılı başantrenörüdür. Ülkemizi yurt dışında temsil eden çok önemli bir figürdür. Kendisi üzerine yapılan bu haksız ve bilinçli medya oyununu kabul etmiyorum ve bir EuroLeague baş antrenörü olarak sonuna kadar onun yanında olduğumu belirtmek istiyorum.

Tüm kamuoyuna saygılarımla…”,

ANADOLU EFES’E RAKİP OLMUŞTU
THY EuroLeague’in 12. haftasında Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos, İstanbul’da Erdem Can’ın başantrenörlüğünü yaptığı Anadolu Efes’e konuk oldu. Mücadeleden galip ayrılan taraf 71-68’lik skorla temsilcimiz Anadolu Efes oldu.

Anadolu Efes’te 3 dönem başantrenörlük görevi üstlenen ve son olarak 2017-2023 yıllarında İstanbul ekibini çalıştıran Ergin Ataman, Yunanistan ekibiyle ilk kez Anadolu Efes karşısına rakip olarak çıktı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.