Fenerbahçe İspanya’da gündem oldu: Arda Güler’in yokluğu hissedilmedi

UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe, Kadıköy’de Ludogorets’i 3-1 yenerek galibiyet serisini, 18 maça çıkardı. Sarı-lacivertlilerin bu başarısı İspanya basınında da yankı buldu. İşte detaylar…

Fenerbahçe İspanya’da gündem oldu: Arda Güler’in yokluğu hissedilmedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.10.2023
A+
A-

İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si, Süper Lig ve Konferans Ligi demeden yoluna gümbür gümbür devam ediyor. Son olarak Bulgar temsilcisi Ludogorets’i 3-1 yenen sarı-lacivertliler galibiyet serisini sürdürdü.

Grup liderliğindeki yerini sağlamlaştıran Kanarya, bu sezonki 18. resmi maçını da kazanarak her iki kulvarda da şampiyonluk iddiasını ortaya koydu.

İSPANYA’DA GÜNDEM OLDU

İspanyol basınının önde gelen gazetelerinden AS, Fenerbahçe’nin hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de yakaladığı galibiyet serisini okurlarına aktardı.

Sarı-lacivertli ekibin Konferans Ligi ve Süper Lig’de çıktığı 18 maçın tamamını kazandığının altı çizilirken sezon başında Fenerbahçe’den ayrılan Arda Güler’e atıfta bulunuldu.

Fenerbahçe İspanya'da gündem oldu: Arda Güler'in yokluğu hissedilmedi

‘ARDA’NIN YOKLUĞU HİSSEDİLMEDİ’

Fenerbahçe’nin sezon başında Arda Güler’i Real Madrid’e kaptırdığı ancak sarı-lacivertlilerin bundan etkilenmediği belirtilirken “Arda Güler’in gidişinden bu yana F.Bahçe’nin inanılmaz serisi” başlığıyla şu ifadeler kullanıldı:

“Fenerbahçe, sezon başında yükselen yıldızı Arda Güler’i Real Madrid’e kaptırmıştı. 18 yaşındaki oyuncu kulübün geleceğiydi ancak ayrılışı kasada 20 milyon euro gibi önemli bir rakam da bıraktı. Gerçek şu ki, eksiklik fark edilmedi ve Türk takımı sezona mükemmel bir başlangıç yaptı: Bu sezon oynadığı 18 maçın tamamını kazandı.”

‘DZEKO FARK YARATTI’

Haberde Fenerbahçe’nin transferlerine de değinilirken oyuncu satışlarından elde edilen gelirlerle sarı-lacivertlilerin güçlü bir kadro kurduğunun altı çizildi:

“Kadroya gelince, Güler’inki de dahil olmak üzere satışlardan elde edilen kârla güçlü bir ekip oluşturuldu. Cengiz Ünder (Marsilya’dan 15 milyona imza attı), Szymanski (Dinamo Moskova’ya neredeyse 10) ve Brezilyalı Fred (Manchester United’a 10 daha) ana transferler oldu, ancak aynı zamanda sıfır maliyetle çok fazla kalite elde ettiler. Inter’den bedelsiz olarak gelen Edin Dzeko’nun takıma katılması, İstanbul takımının hücumunda büyük etki yarattı ve fark yaratan rakamlara ulaştı: 13 maçta 9 gol ve 7 asist.”

ARDA GÜLER’İN TALİHSİZLİĞİ

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transferi gündem olan genç yetenek Arda Güler, İspanya’da büyük beklentilere rağmen henüz maça çıkamadı.

İki kez üst üste sakatlık geçiren Milli yıldız, uzun süredir takımla antrenmanlarda yer alıyor ve teknik direktör Ancelotti’nin kendisine şans vermesini bekliyor.

Fenerbahçe İspanya'da gündem oldu: Arda Güler'in yokluğu hissedilmedi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.