KIZILELMA OCAKLARI BASIN AÇIKLAMASI – MÜSLÜMANLAR ÖLÜYOR SESSİZ OLUN

MÜSLÜMANLAR ÖLÜYOR SESSİZ OLUN

KIZILELMA OCAKLARI BASIN AÇIKLAMASI – MÜSLÜMANLAR ÖLÜYOR SESSİZ OLUN
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.10.2023
A+
A-

Dünyanın neredeyse dörtte birinin Müslüman olduğunu ancak bir avuç siyonistin yeryüzünde büyük zarar, katliam ve sömürü düzeni oluşturduğunu “Aksa Tufanı’nın israil’in yerle bir etmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Kızılelma Ocakları olarak israil’in bir terör devleti olduğunu her zeminde vurguluyoruz. Hatta devlet olarak kabul etmiyoruz, bir terör örgütüdür. İnsanları, Müslümanları, Filistinli halkı acımasızca öldüren bir terör örgütüdür. 76 yıldan bu yana bu zulmü sürdürmesine rağmen pek çok ülke, STK, basın, maalesef sağır ve dilsiz olmuş, duymamış, görmemiş ve eleştirmemiştir. Mücahitler zalim israile darbe indirdiği, zarar verdiği, askerlerini hedef aldığı andan bu yana basının ağzı çözülmüştür. Bu beni en az israil zulmü kadar üzmektedir. Bunların bu açıklamaları bizi hırpalamaktadır. Yaklaşık 8 milyar insandan 2 milyarı Müslümandır. Yahudiler ise yeryüzünde az sayıda bulunmasına rağmen yeryüzünde büyük bir zarar, katliam ve sömürü düzeni oluşturmuşlar. Onların bu zulmünün yavaş yavaş son bulacağını, bu zulmün daim olmadığını biliyoruz ve bu zamanda son bulacağını temenni ediyorum. Allah’ın izniyle Şeyh Ahmet Yasin’in deyimiyle israil yerle bir olacaktır, işgal edilmiş topraklar esas sahiplerini bulacaktır.” şeklinde konuştu.

Müslüman olmayan ülkelerin dahi Filistin’e destek olduğu zamanda Müslümanların sessiz kalmaması gerektiğine dikkat çeken Sevgili, “Kuzey Kore, Venezuela, İran gibi ülkeler mazlum Filistin halkının yanında yer aldıklarını beyan etmektedirler. Kudüs, Kâbe gibi Medine’deki harem gibi ümmetin mukaddesatıdır, harem-i şerifidir, oranın muhafazasını bütün Müslümanlar üstlenmelidir. Bu süreçte israil’i telin etmek yetmiyor. Bütün müminlerin veya vicdanlı olan bütün insanların israil’in mallarını boykot etmesini özellikle rica ediyoruz. O malları almayı büyük bir günah olarak telakki ediyoruz. Cenab-ı Hak zalimlerin zulmüne ancak güçlü müminlerin bir araya gelmesiyle son verecektir. Allah’ın adaleti de sünnetullah da böyledir, güçlü olmak lazım. Merhametsiz, zalim insanlardan merhamet dilenemeyiz. Mümin gururludur, şereflidir, izzetlidir, onurludur. Kendi aralarında merhametli, düşmana ve küffara karşı ise onurlu ve izzetlidir.
Dün Avrupa’nın gözü önünde Bosna’da müslümanlara yaptıkları işkenceleri Filistin’de kardeşlerimiz yıllardır düzenli olarak yaşıyorlar. O gün de susmadık, bugün de susmayacağız. Nerede bir müslüman ağlarsa göz yaşını silmek için koşacağız. Bugün insanlık adına o taa içimizden gelen uyanmanın vaktidir. İşte şuan fecrin vaktidir. Sadece müslümanlar değil. Yer yüzünde her insan gülene kadar, güneşin doğup battığı her yerde huzuru tesis edene kadar. Açlar doyup, mahzunlar tebessüm edene kadar biz durmayacağız, durmayacağız, durmayacağız.

HAKAN POLAT
KIZILELMA OCAKLARI
GENEL BAŞKANI

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.