‘Yolunuz açık olsun’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile telefonda görüştü. Telefonun Çelik’ten geldiği öğrenildi.

‘Yolunuz açık olsun’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – Görüşmede Kılıçdaroğlu, Çelik’e “Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Kolay gelsin” dedi. Çelik’in mazbatasını perşembe ya da cuma günü alması bekleniyor. Çelik, mazbatasını aldıktan sonra Ankara’ya gelecek ve CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. Milliyet’e konuşan Çelik, “Mazbatayı alana kadar basına demeç vermeme kararı aldım. Biz diyoruz ki biz İstanbul’da umudu büyüteceğiz” dedi.

‘Demokrasi şöleni’

Öte yandan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK’da İstanbul İl Kongresi’nin değerlendirmesi yapılmadı. Ancak Kılıçdaroğlu espriyle kongreye gönderme yaptı. Kılıçdaroğlu, MYK gündemindeki genel başkan yardımcılarının sunumlarına sıra geldiğinde kimse söz almak istemeyince “Herkes İstanbul kongresiyle ilgilendiği için MYK çalışamamış bu hafta” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, toplantının ardından yaptığı açıklamada “İstanbul İl Başkanlığına Özgür Çelik’in seçilmesi Genel Merkez’de nasıl yankılandı, Kılıçdaroğlu, Özgür Çelik’i tebrik etmek için aradı mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Diğer illerimiz de olduğu gibi İstanbul’da da bir demokrasi şöleni yaşandı. CHP’yi diğer partilerden ayıran da temel nokta budur. Yarışan iki aday da partimizin kültürünü özümsemiş kişilerdir. Özgür Çelik ve yönetimine de başarılar diliyoruz. Bundan sonra omuz omuza yerel seçimler için birlikte çalışarak büyük bir zafer kazanacağız. İstanbul İl Başkanımız bugün (dün) Sayın Genel Başkanımızı aradı ve mazbatayı aldıktan sonra Genel Merkezimize gelerek Genel Başkanımızı ziyaret edeceğini söyledi.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.